Oppdatering fra Utstillingen i Norhordaland

NikitaMoneva’s Yukihime of Lexie ( Nikita ) ble Beste Tispe Valp på Norsk Japansk Spisshund klubben sin valpeliste 2013

Da var det en stund siden oppdatering. Vi har vært på årets første utstilling . Det var Norhordaland Hundeklubb og dommer var Lisbeth Cambell. Det var påmeldt 13 voksne og 4 valper . 2 av valpekjøperne var meldt på en hann og en tispe etter Lexie og Beckham. De var akkurat 4 mnd så alt var nytt for dem, jeg gikk med begge to , og dommeren likte dem godt , hun satte tispen Melis som Gunn Marit eier til BIR valp og hun ble også 4 BIG , flott start 😀

Hannvalpen til Joakim ble BIM valp.

Jeg stilte Monevas Yukihime of Lexie  for første gang i «voksen» klasse, hun er litt over 1 år og gikk for første gang i Junior . Nikita som hun heter til daglig vant klassen sin og fikk CK, og hun fikk CERT og ble BIM og BIR JUNIOR. Snakk om  pangstart som voksen. Det var 19  hunder som konkurerte om Beste Junior, Nikita ble plukket ut i semifinalen som var 6 hunder , men hun gikk ikke videre . Men må si oss storfornøyd med de flotte resultatene .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...