Nikita har blitt Norsk Utstilling Champion

Da var det en stund siden sist oppdatering , Nikita er enda ikke begynt med løpetiden, vet det er mange som venter på den . Så var vi på Nkk sin internasjonale utstilling i Bergen. Vi stilte Lexie i championkl, og datteren Nikita i åpen klasse, Det var en portugisisk dommer , 30 japanske spisshunder var meldt på . Hun delte ut CK til nesten alle hundene, Nikita vant åpen klasse ( 8stk) med ck og gikk dermed videre til beste tispeklassen, og der var det stor konkuranse siden dommeren hadde gitt ck til de fleste , det var iallefall 12 som var med ,Nikita ble plukket ut blant 4 hunder som skulle konkurere , hun ble tilslutt 4 Beste Tispe og fikk Cert og ble dermed Norsk Utstillings Champion. Lexie ble nr 3 i ch,klassen med Ck men ikke plassert i beste tispeklassen.

Moneva's White Yukihime of Lexie
Moneva’s White Yukihime of Lexie  ( Nikita )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...